Roy Haaxman - Deventer Belang

dhr. R.P. Haaxman (Roy)

Schotwillemsweg 9
7434 PV  Lettele
0570 676137 / 06 538 15 483
rp.haaxman@deventer.nl

Ik ben Roy Haaxman. Ik kom uit Lettele, ben getrouwd en heb twee volwassen kinderen. Sinds de jaren tachtig ben ik al betrokken bij de lokale politiek. Lange tijd als bestuurslid en later ook als raadslid van Algemeen Belang Diepenveen in de gemeente Diepenveen. Deze lokale partij is na de herindeling in 1999 gaan samenwerken met Deventer Belang.

 

Waarom ben je raadslid geworden?

 

 

 

Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij mijn leefomgeving en ik wil meepraten en -beslissen over actuele en cruciale onderwerpen, die de lokale samenleving aangaan. Ik wil me vooral gaan inzetten om knelpunten op het gebied van openbare veiligheid op te lossen, zoals verbetering imago van het team Toezicht en Handhaving en versoepeling regelgeving bij evenementen en voor verenigingen.

Wat is jouw favoriete plek in Deventer?

Mijn hart ligt in het dorp Lettele. Daar woon ik, heb ik mijn sociale leven en doe ik veel vrijwilligerswerk. Maar ik zit ook graag op het terras op de Brink in Deventer. Maak ik een lekker vaartochtje over de IJssel of fiets ik door het Sallandse landschap.