Anne van der Meer - GroenLinks

mw. A. van der Meer (Anne)

a.vandermeer@gemeenteraaddeventer.nl

Wie ben je?

Ik ben een kind van de Zandweerd en alweer een paar jaar blije bewoner van de binnenstad. Ik ben historicus en word er blij van dat op iedere straathoek van de gemeente een stukje geschiedenis voor het oprapen ligt. Ik houd van dansen, moestuinieren (ik ben niet voor niks GroenLinkser!) en lezen.

Wat hoop je te bereiken?

Als raadslid wil ik mij inzetten voor mensen in de samenleving die onvoldoende gehoord worden. Mensen met een ziekte, een beperking of andere pech worstelen vaak om volwaardig mee te komen. De gemeente moet er zijn om het voor hen makkelijker te maken, niet moeilijker.

Wat is jouw favoriete plek in de gemeente Deventer?

Mijn favoriete plekken zijn de oevers van de IJssel. Ik probeer minstens wekelijks een avondwandeling te maken over de 2 bruggen. Het is een mooie plek om met blote voetjes in het zand de skyline van de stad te bewonderen.