Daaf Ledeboer - VVD

dhr. D.A. Ledeboer (Daaf)

D.G. v/d Keesselstraat 3
7412 ZM Deventer
06 51 20 52 54
da.ledeboer@deventer.nl

Vele duizenden mensen bezoeken ieder jaar de gemeente Deventer. Ze komen voor de mooie oude binnenstad of voor het groene buitengebied. Bezoeken één van de topevenementen of maken een wandeling langs de rivier. Iedereen vindt wel iets van zijn gading.

Deventer is een van de mooiste gemeenten van het land. Dat is niet de verdienste van de gemeente, maar van de mensen die Deventer maken.

Samen

Samen kunnen we Deventer nog mooier maken. Dat doen we niet door te wachten waar het stadhuis mee komt, maar door de handen uit de mouwen te steken.

Overal in de gemeente komen mensen zelf met initiatieven om hun leefomgeving mooier, veiliger en leefbaarder te maken. Ik wil ervoor zorgen dat ze daarvoor de ruimte krijgen. Ondersteuning als ze dat willen of nodig hebben, maar geen van boven opgelegde plannen. We moeten inspiratie delen, kansen grijpen en durven doorpakken.

Zoals dat ook gebeurt in de Zandweerd, de wijk waar ik zelf alweer vele jaren met mijn gezin woon. Het gaat erom dat mijn kinderen daar veilig kunnen opgroeien. Dat we ons prettig voelen tussen onze buren. Dat we vooruit kunnen in het leven. Hoe dat moet weten we zelf het beste.

Betrokken

Naast mijn werk als VVD-gemeenteraadslid ben ik kunst- en architectuurhistoricus, zelfstandig vormgever van de openbare ruimte.

In mijn werk ben ik betrokken geweest bij een groot aantal projecten in de stad. Het eerste wat ik altijd doe is goed luisteren naar de mensen om wie het gaat. Het is hun straat, hun wijk hun buurt. Ze kennen die als hun broekzak. Ze weten wat er speelt en wat er nodig is.

Mijn naam is Daaf Ledeboer en ik geloof in de kracht van mensen.

Daaf is online te vinden op:
Linkedin: http://nl.linkedin.com/in/daafledeboer
Website: http://www.daafledeboer.nl