Inspreken bijeenkomst Cultuurvisie

De gemeenteraad spreekt u graag op woensdag 8 mei over de Cultuurvisie Groeien en Bloeien 2019 - 2024.

Thumbnail

Op dit moment wordt de Cultuurvisie Groeien en Bloeien 2019 - 2024 voorgelegd aan de gemeenteraad.

Informatieve bijeenkomst

Die organiseert op woensdag 8 mei 2019 een informatieve bijeenkomst, waar belanghebbenden die zich aanmelden, kunnen inspreken. Wij bieden u als betrokkene de gelegenheid om tijdens deze avond te vertellen wat u van de cultuurvisie vindt en/of hoe u de totstandkoming ervan heeft ervaren. De fractiewoordvoerders horen graag hoe u hierover denkt. Nadat de raad zich heeft laten informeren, volgt op 12 juni een debat over de Cultuurvisie.

Tijdstip en locatie

De bijeenkomst vindt plaats in het stadhuis van Deventer. Wanneer u het stadhuis binnenkomt, verwijst een medewerker van de centrale receptie u door. Op dit moment is het tijdstip van de sessie nog niet bekend. Mocht u hiervan op de hoogte willen worden gehouden, dan horen wij dit graag via de contactgegevens in de volgende alinea.

Inspreken

Wilt u inspreken? Dan ontvangen wij uw aanmelding graag via e-mailadres griffie@deventer.nl of telefoonnummer 0570 69 32 32. De inspreektijd bedraagt maximaal 5 minuten. Ook bent u van harte welkom de sessie als toehoorder bij te wonen.

Geluidsopname

Van de hoorzitting wordt een geluidsopname gemaakt. De geluidsopnames staan in het Raadsinformatiesysteem.  Voor meer informatie over privacy zie ook onze privacyverklaring.

Schriftelijke reactie

Wilt u schriftelijk reageren? Dan kan dit door een mail te sturen aan griffie@deventer.nl.  Alle reacties die wij vóór maandag 6 mei 10.00 uur ontvangen, plaatsen wij bij de stukken voor 8 mei. Dit i.v.m. voorbereidingstijd van raadsleden. Latere reacties plaatsen wij na de bijeenkomst.

Wij ontmoeten u graag op 8 mei.