Installatie burgemeester Ron König

Tijdens een bijzondere raadsvergadering op donderdag 6 juni wordt Ron König geïnstalleerd als burgemeester van Deventer. Na afloop van deze plechtigheid is er een feestelijke receptie, waar alle inwoners van Deventer welkom zijn om de burgemeester te ontmoeten en te feliciteren.

Thumbnail

De installatie vindt plaats tijdens een bijzondere raadsvergadering die om 19.00 uur start in de publiekshal van het Stadhuis. U kunt deze live volgen via de website https://deventer.raadsinformatie.nl/live.

Installatie bijwonen

Er zijn plekken beschikbaar voor de bijzondere raadsvergadering. Wanneer u de installatie bij wilt wonen, kunt u vanaf donderdag 23 mei mailen naar kabinetszaken@deventer.nl. De eerste vijftig bewoners die hun interesse kenbaar maken, kunnen aanwezig zijn bij de installatie.

Receptie

Na afloop van de bijzondere raadsvergadering is er een feestelijke receptie in de publiekshal van het Stadhuis. Deze begint om 20.15 uur. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Ron König

In april droeg de gemeenteraad van Deventer Ron König voor als kroonbenoemde burgemeester van Deventer. Op 10 mei werd bekendgemaakt dat de ministerraad de benoeming heeft overgenomen. Sinds juli 2018 is hij waarnemend burgemeester van Deventer.