Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Gasten bij de raad

Vrijwilligers van het Kulturhus De Spil en initiatiefnemers uit Lettele waren 25 september te gast bij de raad.

Thumbnail Thumbnail

Na een verwelkoming door burgemeester Ron K├Ânig, ontvingen de gasten een rondleiding door het stadhuis. Tijdens de aansluitende maaltijd was er gelegenheid voor verdere kennismaking en gesprek tussen vrijwilligers en raadsleden.

Vier keer per jaar nodigt de gemeenteraad een groep gasten uit.

Wilt u ook een keer gast van de raad zijn? Meld u dan bij de raadsgriffie. De bijeenkomsten zijn op woensdagen, voorafgaande aan de raadsvergadering vanaf 17.00 - 19.00 uur. Deelname is gratis en voorkennis is niet nodig.