Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Ideeënmarkt 15 april 2020

Woensdag 15 april 2020 organiseert de gemeenteraad voor de vierde keer een Ideeënmarkt. Op deze markt kan iedereen die in Deventer woont, werkt of actief is, ideeën en plannen voor de stad onder de aandacht brengen van de raadsleden. En dat kan over elk onderwerp gaan.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

In gesprek

De gemeenteraad vindt vooral het contact met bewoners belangrijk. Samen zijn we verbonden aan Deventer en de raad spreekt graag met u over waar (extra) aandacht voor nodig is. Daarom wil de gemeenteraad ook dit jaar een ideeënmarkt organiseren. Dit jaar vindt deze plaats op

Woensdag 15 april 2020, van 19.00 uur tot 21.30 uur in het stadhuis van Deventer.

De raad brengt uw idee verder

Spreekt een idee voor de stad aan, dan kunnen raadsleden dit idee adopteren. Hiervoor stellen zij samen met de initiatiefnemer een motie op die de politieke partij indient bij de raadsbehandeling van de voorjaarsnota op 24 juni.

Tijdens de derde editie in 2019 werden 12 ideeën gepresenteerd. Raadsleden brachten vijf ideeën verder door de initiatiefnemers te verbinden, een ambassadeursrol op te pakken of opdracht te geven voor vervolgonderzoek naar de mogelijkheden.

Heeft u een idee voor Deventer?

Heeft u een idee hoe Deventer nóg beter, aantrekkelijker, veiliger of groener wordt? Meld u voor 6 april bij de griffie via griffie@deventer.nl of telefoonnummer 0570 69 3232.

Kijk voor meer informatie op www.deventer.nl/mijnideevoordeventer