Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Raad 18 maart

Op woensdag 18 maart vindt de eerstvolgende raadsbijeenkomst plaats.

Thumbnail

De gemeenteraad spreekt onder andere over scenario’s voor regionale energiestrategie en over de uitvoeringsagenda economie.

Tijdelijke maatregelen Corona virus

De gemeenteraad van Deventer heeft in navolging van de landelijke voorschriften en adviezen besloten om alleen de noodzakelijk activiteiten van de raad door te laten gaan. Concreet zijn dat de raadstafel van 18 maart en 8 april en de raadsvergadering van 25 maart. Alle andere activiteiten van de raad worden voor de komende maand geschrapt.

Bij vergaderingen van de raad is publiek tijdelijk niet welkom. U kunt deze wel volgen via hetzelfde de livestream.

Gelet op de ontwikkelingen kan het zijn dat bovenstaande lijn wordt aangepast aan de dan geldende voorschriften en adviezen. De meest actuele stand van zaken kunt u vinden in het raadsinformatiesysteem.

Inspreken op onderwerp blijft wel mogelijk.

Hier treft u de volledige Agenda en stukken.

Vergaderschema 2020

Vergadering bijwonen of meedoen?