Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Maatregelen Coronavirus

Deze maatregelen treft de gemeenteraad in navolging van landelijke voorschriften en adviezen rondom het coronavirus.

De gemeenteraad van Deventer heeft in navolging van de landelijke voorschriften en adviezen besloten om alle bijeenkomsten van de gemeenteraad tot 6 april 2020 op te schorten.

Daarmee vervallen ook de commissievergaderingen van 18 maart en de raadsvergadering van 25 maart.

Actuele stand van zaken

Gelet op de ontwikkelingen kan het zijn dat bovenstaande lijn wordt aangepast aan de dan geldende voorschriften en adviezen. De meest actuele stand van zaken kunt u vinden in het raadsinformatiesysteem.