Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Raadsleden bezoeken Konnected

Woensdag 4 maart waren gemeenteraadsleden te gast bij de werk-leeroute Horeca van Konnected. Kandidaten worden hier in de praktijk klaargestoomd voor een werkplek in de horeca.

Thumbnail

Raadsleden konden na een maaltijd in het bedrijfsrestaurant constateren dat de kwaliteit van deze werk-leerroute dik in orde is. Met deze werk-leerroutes en  dienstverlening aan werkgevers vergroot Konnected de match tussen kandidaten met een arbeidsbeperking en arbeidsmarkt. Belangrijk voor de kandidaten zelf en het bedrijfsleven in Deventer en omstreken.

Tijdens het werkbezoek werden raadsleden daarnaast ge├»nformeerd over  de manier waarop de gemeente en Konnected via Factor Werkt samenwerkt in de regio met andere gemeentes, werk-bedrijven, onderwijs en bedrijfsleven.

Werkgevers worden daarmee ondersteund bij het beschikbaar stellen van banen aan werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Goed voor werkzoekenden en de bevordering van economische groei in de regio.