Woordmerk Gemeenteraad Deventer

Eline te Boekhorst - Gemeentebelang

Mw. E.B.M. te Boekhorst (Eline)

Contact

ebm.boekhorst@deventer.nl 

Linkedin I Eline te Boekhorst

Wie ben ik?

Mijn naam is Eline te Boekhorst, 22 jaar oud en woonachtig in Lettele. In het dagelijks leven ben ik student Pedagogische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Daarnaast speel ik graag een potje handbal, doe ik aan kickboksen en probeer ik een actieve bijdrage te leveren aan onze mooie samenleving.

Waarom ben ik raadslid geworden?

Ik ben het raadswerk ingerold door mijn betrokkenheid rondom het proces van de woningbouw in Lettele. Ik heb mij hierin uitgesproken namens een grote groep jongeren. Dit is ook wat ik met het raadswerk wil bereiken; een stem geven aan de jongere generatie van onze gemeente en hopelijk op die manier het gat tussen jeugd en lokale politiek wat verkleinen. Ik vind het belangrijk dat alle inwoners van Deventer evenredig vertegenwoordigd worden in de raad en hoop met mijn bijdrage ook een stem te geven aan minderheden.

Wat zijn mijn belangrijkste speerpunten voor deze raadsperiode?

Ik wil mij de aankomende 4 jaar o.a. gaan inzetten voor een sociaal warme samenleving waarin we naar elkaar omkijken, voldoende woningen voor alle inwoners en bruisende stad- en dorpskernen.