Werkbezoek KonnecteD

Raadsleden van Deventer en Olst-Wijhe bezochten brachten dinsdag een bezoek aan KonnecteD.

Wat is KonnecteD?

KonnecteD is het werk- en leerbedrijf dat inwoners uit de gemeenten Deventer en Olst-Wijhe met een afstand tot werk begeleidt. Het bedrijf neemt zelf medewerkers in dienst en investeert breed in de ontwikkeling van mensen. Zowel vakinhoudelijk als op het vlak van persoonlijke vaardigheden die je voor werk nodig hebt. Daarnaast zijn zij een sociale werkgever voor hun tijdelijke werknemers op weg naar regulier werk. 

Transformatie

Om KonnecteD de ontwikkeling te laten maken naar een modern toekomstbestendig werk- en leerbedrijf, is een transformatie van de organisatie nodig. Raadsleden werden gastvrij ontvangen door KonnnecteD en stelden vragen over het transformatieplan. En kregen van medewerkers een inkijkje in de betrokken manier van werken.