Woordmerk Gemeenteraad Deventer

Bezoek agrarische sector

Raadsleden gingen woensdagmiddag in op een uitnodiging van "Salland boert en eet bewust".

Ze bezochten meerdere agrarische bedrijven waaronder een aspergeboerderij en een melkveebedrijf. Daar ontvingen ze een rondleiding en gingen zij het gesprek aan over de toekomst en leefbaarheid van het platteland, de verbinding tussen boer en burger en biodiversiteit.

"Salland boert en eet bewust" werkt aan verbinding tussen boeren, tuinders en samenleving. 

De gemeenteraad uitnodigen 

Meerdere keren per jaar bezoeken de raadsleden een bedrijf, organisatie, initiatief of vereniging. Soms omdat er iets actueels speelt, maar ook gewoon op uitnodiging. Wilt u de gemeenteraad uitnodigen om een kijkje bij u te komen nemen op locatie? Neem dan contact op met de griffie via telefoonnummer 0570 693232 of e-mailadres griffie@deventer.nl