Woordmerk Gemeenteraad Deventer

Wethouders en nieuwe raadsleden beëdigd

In de raadsvergadering van 22 juni werden de nieuwe wethouders en een tweetal raadsleden beëdigd.

Wethouders

Gemeentebelang, Partij van de Arbeid, D66 en CDA vormen de nieuwe coalitie in Deventer. De fractievoorzitters van deze partijen presenteerden op 14 juni het bestuursakkoord voor 2022 - 2026 "Dichtbij, Betrokken en Bevolgen". In de raadsvergadering van 22 juni werden Liesbeth Grijsen (Gemeentebelang), Marcel Elferink (Gemeentebelang), Rob de Geest (PvdA), Thomas Walder (D66) en Ilse Duursma (CDA) als wethouder beëdigd. 

Nieuwe raadsleden

Met de beëdiging komen de plekken Liesbeth Grijsen en Rob de Geest in de raad vrij. Dorien te Riele (Gemeentebelang) en Sam Hoogenberg (PvdA) werden in hun plaats tijdens dezelfde raadsvergadering als raadsleden beëdigd.