Woordmerk Gemeenteraad Deventer

Deventer sportploeg schenkt fotoboek

Leden van de Deventer sportploeg boden raadsleden een fotoboek aan die het Special Olympics jaar van de club in beeld brengt.

Dit jaar namen maar liefst 2300 sporters met een verstandelijke beperking met hun coaches deel aan het weekend van de Special Olympics in Twente. Tachtig sporters en veertig coaches daarvan kwamen uit Deventer. Een deel van de raadsleden was aanwezig bij de Openingsceremonie op vrijdag 10 juni. Ook hing de gemeente Deventer de vlag van de ploeg tijdens het weekend uit. Als dank voor hun betrokkenheid boden leden van de Deventer sportploeg de plaatsvervangend voorzitter van de raad en alle fracties een fotoboek aan die het evenement in beeld brengt. 

Eén van de fotoboeken krijgt een mooie plek in de bibliotheek van de raadzaal.