Woordmerk Gemeenteraad Deventer

Werkbezoek Deventer Zonder Drempels

Werkbezoek Deventer Zonder Drempels

Op woensdagmiddag 6 maart was de gemeenteraad aanwezig bij Deventer zonder Drempels.

Op het Grote Kerkhof hebben de verschillende partners (Deventer Sportploeg, Stichting Fooruit, Kunstcircuit en MKB Deventer) laten zien hoe zij de afgelopen twee jaar aan het werk zijn geweest om Deventer inclusiever en toegankelijker maken.

De raad liet zich hier informeren over het inclusiepact, het inclusiever maken van het cultuuraanbod in Deventer, de Deventer Sportploeg en het fysiek wegnemen van drempels. Deventer zonder Drempels heeft als doel dat iedereen in de gemeente Deventer mee kan doen en mee kan bepalen. Zonder gediscrimineerd of uitgesloten te worden. 

Werkbezoek Deventer Zonder Drempels